طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی چیزی فراتر از ظاهر و زیبا جلوه‌دادن بیزنس شما است. با اینکه اهمیت آن اغلب دست کم گرفته می‌شود اما طراحی خوب می‌تواند مزایای تجاری قابل توجهی را به همراه داشته باشد. برای مثال هنگامی که شما به طور موثر از آن در تجارت خود استفاده کنید، بازاریابی و پیام‌رسانی بیزنس شما را از طریق ارتباط تصویری تقویت می‌شود و قدرت بیشتری در اطلاع رسانی، آموزش یا ترغیب کاربر خواهید داشت.

درخواست مشاوره رایگان آموزش‌های ما را ببینید
طراحی گرافیکی بازاریابی و تبلیغات

بازاریابی و تبلیغات

بازاریابی و تبلیغات خوب باعث می‌شود تا با استفاده از المان‌های بازاریابی مانند نیاز مخاطب، میزان رضایت از محصول و خدمات، تمایلات و ... کاربر را نسبت به برند متعهد کرد و فروش را افزایش داد. از آن‌جایی که مشتری همیشه به سمت محتوای بصری جذب می‌شود، گرافیک جذاب در بحث تبلیغات و بازاریابی نقش موثر خواهد داشت. مهارت حل مساله و مدیریت زمان در این نوع طراحی مهم است.
طراحی گرافیکی رابط کاربری

طراحی گرافیکی رابط کاربری

رابط کاربری به معنای تعامل کاربر با سایت و اپلیکیشن است و باهدف ایجاد تجربه کاربری خوب و تسهیل استفاده کاربر از برنامه و سایت انجام می‌شود. طراحی عناصر گرافیکی مثل منو، دکمه‌ها و بهبود تجربه بصری کاربر مواردی است که در این نوع از طراحی انجام می‌شود. انجام کار تیمی، اصول و پایه UI/UX، طراحی ریسپانسیو و تسلط نسبی روی HTML ,CSS و JavaScript مهارت‌های مورد نیاز گرافیک رابط کاربری است.
طراحی هویت بصری

طراحی هویت بصری

برند پلی برای ایجاد رابطه بین کسب‌‌وکار و مخاطب است و در یک سطح بالاتر، هویت برند به معنای شیوه ارتباط یک بیزنس با احساسات، تجربه، لحن و شخصیت آن است. طراحی هویت بصری برند را می‌توان استفاده از المان‌هایی مانند تصویر، رنگ و اشکال برای توصیف وجه یک برند دانست که این نوع طراحی نیازمند داشتن خلاقیت و دانش و قدرت آنالیز و حوصله برای تحقیق درباره بیزنس و رقیبان آن است.
موشن گرافیک

موشن گرافیک

موشن گرافیک بیشتر در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام استفاده می‌شود و به معنای طرح گرافیکی متحرک است. در واقع اطلاعات را به صورت انیمیشنی به مخاطب ارائه می‌کنیم. با توسعه فناوری و افزایش اهمیت محتوای باکفیت، میزان محبوبیت این نوع طراحی بیشتر از گذشته شده است. برای مواردی مانند ویدئوهای تبلیغاتی، آموزشی، برندهای وب‌سایت‌ها، GIFها از این نوع طراحی استفاده می‌شود.
منظور از طراحی گرافیکی چیست؟

منظور از طراحی گرافیکی چیست؟

طبق تعریف انستیتوی هنرهای گرافیکی آمریکا AIGA، طراحی گرافیک به عنوان "هنر و تمرین ترسیم ایده‌ها و تجربه‌های افراد با محتوای تصویری و متنی" تعریف می‌شود. به عبارت دیگر ایده‌ها یا پیام‌های خاصی را به روشی بصری ارائه می‌کند. این تصاویر می‌توانند به سادگی یک لوگو برای کسب‌وکار یا به اندازه پیچیدگی صفحه‌آرایی یک وب‌سایت باشند.
در تعریفی کلی‌تر گرافیست در این حرفه عناصر گرافیكی و متنی را می‌گیرد و آن‌ها را در انواع مختلف رسانه پیاده‌سازی می‎كند. طراح گرافیکی پیام پروژه، رویداد، کمپین یا محصول را منتقل می‌کند و به تولیدکننده کمک می‌کند تا با مصرف‌کننده ارتباط برقرار کند.
این حرفه را می‌توان به منظور تبلیغ و فروش محصولات از طریق تبلیغات، انتقال اطلاعات پیچیده به‌روش قابل هضم از طریق اینفوگرافیک و یا برای ایجاد هویت از طریق برند برای کسب‌وکارها و موارد این چنینی مورد استفاده قرار داد.
البته لازم به یادآوری است که اگرچه بسیاری از پروژه‌های گرافیک دارای اهداف تجاری مانند تبلیغات و برندسازی هستند اما در زمینه‌های دیگر هم استفاده می‌شود و اغلب به عنوان ابزاری برای بیان هنری ایجاد می‌شوند.

انواع طراحی گرافیک

انواع طراحی گرافیکی

نمی‌توان گفت معنی واحدی برای این حرفه وجود دارد. این شغل از زمینه‌ها و تخصص‌های زیادی از طراحی چاپی و وب گرفته تا انیمیشن و موشن گرافیک تشکیل شده است. 
اگر 30 سال پیش از کسی می‌خواستید طراحی گرافیک را تعریف کند، پاسخ او احتمالاً چیزی درباره طرح‌های چاپ شده روی مجلات، پوسترهای فیلم و تبلیغات بود. ما امروز در عصر دیجیتال زندگی می‌کنیم. عصری که به‌واسطه پیشرفت تکنولوژی، باعث پیدایش مفاهیم جدیدی در بحث گرافیک شده است. در اینجا نگاهی اجمالی به برخی از این انواع آن خواهیم داشت.
طراحی ظاهر وب‌سایت شامل ایجاد صفحات وب جذاب و بصری برای کاربران است. این نوع از طراحی شامل طرح کلی سایت، رنگ‌بندی المان‌ها و بخش‌های مختلف و ناوبری است.
طراحی تجربه کاربری (UX) که تمرکز اصلی آن، اطمینان از استفاده آسان از وب‌سایت یا برنامه توسط کاربر است. این طراحان بر ارزش قابلیت استفاده، قابلیت پذیرش و مطلوب‌بودن طراحی و المان‌ها تأکید دارند.
طراحی موشن گرافیک یا انیمیشن عناصر بصری را از طریق روش‌هایی مانند جلوه‌های ویژه، نمایش‌های تلویزیونی، بازی‌های ویدیویی و فیلم‌ها زنده می‌کند.

هدف ما در ودیانا

تلاش ما در بخش گرافیک ودیانا این است که یک جلوه کلی طراحی کنیم. با تحقیق و بررسی نوع کسب‌وکار شما و در ادامه کاربر هدف شما اقدام به طراحی می‌کنیم. با تمرکز روی احساسات کاربران، آن‌ها را برای رسیدن به هدف موردنظر شما، مثل کلیک روی یک دکمه در صفحه فرود، هدایت می‌کنیم. با روانشناسی کاربر به درک درستی از نیاز کاربر خواهیم رسید و با پیش‌بینی نیازها و ذهنیت کاربر، قابلیت استفاده از طراحی در افزایش تجربه کاربری روان و یکپارچه را افزایش می‌دهیم. در طراحی فاکتورهای دیگری از جمله تقارن و تعادل، تایپوگرافی از رنگ گرفته تا اندازه فونت، فرهنگ مخاطب و ... را نیز مدنظر خواهیم داشت.

به طور کلی ماموریت ما نمایش هماهنگ اطلاعات است. زیبایی و قابلیت استفاده در کنار هم قرار می‌گیرند و با طراحی، ایده‌های کسب‌وکار شما را به مخاطب منتقل خواهیم کرد. زمانی که شما حضور بصری قابل اعتمادی ایجاد می‌کنید حس خوبی به کاربران خود القا می‌کنید. حس خوب اینکه از نیاز آن‌ها آگاهی دارید.

طراحی قالب گرافیکی سایت
تمام بخش‌های سایت طبق استاندارهای روز دنیا و مطابق با سلیقه و برند تجاری شما طراحی می‌شوند.
گرافیک شبکه‌های اجتماعی
هر شبکه اجتماعی فرهنگ و مخاطب خاص خودش را دارد. مطابق با این دو المان طرح مورد نظر شما زده می‌شود.
طراحی گرافیک اپلیکیشن
طراحی مطابق یا استاندارهای UI/UX برای رسیدن به بهترین نتیجه و جذب کاربر
طراحی صفحه فرود
طراحی 0 تا 100 ظاهر صفحات فرود به منظور افزایش بهره‌وری صفحات فرود و افزایش بازدید و فروش

حرفه‌ای بودن و سازگاری

مطمئنا شما قصد دارید، حداکثر تاثیرگذاری را روی کاربر داشته باشید. استفاده از لوگو، عکس و طراحی می‌تواند به ایجاد تصویری حرفه‌ای از شرکت شما در ذهن مخاطبان کمک کند. اگر طراحی گرافیکی به درستی انجام ‌شود، در کنار سایر روش‌های بازاریابی، سازگاری بصری خوبی را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد هویت و شناخت برند شرکت می‌شود.

هویت و شناخت برند

طراحی گرافیک به شناساندن هویت بصری تجارت شما کمک می‌کند و نشان‌دهنده ماموریت و ارزش‌های شرکت شما است. برند تجاری شما با لوگو آغاز می‌شود و سپس به همه جنبه‌های ارتباطات تجاری شما اعم از بروشور، تبلیغات، وب‌سایت یا ویدیو گسترش می‌یابد. همه این موارد در کنار هم برای ایجاد هویت و شناخت برند شما کار می‌کنند. نام تجاری شما باید ارتباط سریع و قوی با هدف و ارزش و محصول و خدمات شما داشته باشد و طراحی گرافیکی خوب می‌تواند این نوع ارتباط را ایجاد کند.

ارتباطات

گرافیک زیبا در جلب توجه و تشویق مخاطب برای تمایل به یادگیری، بسیار موثر است. همچنین می‌تواند به شما در اجرای ایده کمک کند. مثلا یک تصویر آموزنده می‌تواند ایده‌هایی را منتقل کند که با کلمات قابل بیان نیستند. تصاویر طراحی‌شده حرفه‌ای برای ایجاد برداشت مثبت و کمک به تقویت پیام هم قابل استفاده هستند.
طراحی قالب گرافیکی سایت

طراحی قالب گرافیکی سایت

اولین چیزی که کاربر بعد از ورود به سایت شما می‌بیند، ظاهر سایت است. استفاده از رنگ‌هایی که هارمونی مناسبی دارند و المان‌های چشم‌نواز و تصاویر باکیفیت و جذاب و از این قبیل موارد باعث ایجاد حس خوب در کاربر می‌شود. این حس خوب، ماندگاری کاربر در سایت را بیشتر می‌کند و انگیزه‌ای می‌شود تا به بخش‌های مختلف سایت رفته و بیشتر با شما، محصولات و خدمات‌تان آشنا شود. به‌جرات می‌توان گفت سایت شما هرچقدر هم که از نظر فنی و برنامه‌نویسی حرفه‌ای باشد، در کنار ظاهر جذاب است که تاثیر خوبی روی کاربر می‌گذارد. ما در ودیانا تمام بخش‌ها و المان‌های سایت از هدر گرفته تا فوتر سایت را به‌همراه جزئیات برای شما طراحی می‌کنیم. تمام آیتم‌ها طبق تایید شما پیش خواهند رفت و چنانچه در مرحله طراحی، بخشی نیاز به ویرایش داشته باشد، حتما انجام خواهد شد.

طراحی گرافیک شبکه‌های اجتماعی

طراحی گرافیک شبکه‌های اجتماعی

رفتار شما در هر شبکه اجتماعی باید متفاوت و متناسب با همان شبکه اجتماعی و مخاطبانش باشد. در کنار این رفتار متناسب، ظاهر پست‌هایی که منتشر می‌کنید هم مهم است. مثلا در شبکه اجتماعی اینستاگرام که تصویر محور است، باید وسواس بالایی برای تصاویر و کیفیت و ترکیب رنگ آن‌ها داشته باشید. وجود یک گرافیست که تجربه کافی در زمینه شبکه‌های اجتماعی داشته باشد به شما خیلی کمک می‌کند.

گرافیست‌های ودیانا باتوجه به رنگ سازمانی شما، ترکیبی از لوگو و آیدی را به همراه قالب زیبا برای شما طراحی می‌کنند. خلاقیت به‌کار برده شده در این طراحی‌ها محدودیت ندارد. مثلا در رابطه با اینستاگرام برای استوری‌ها، فیلم‌ها، پست‌های هر ستون می‌توانید یک طرح مجزا داشته باشید. این طراحی‌های کاملا انعطاف‌پذیر بوده و طبق سلیقه شما و البته بارعایت استانداردها پیش خواهد رفت.

طراحی گرافیک اپلیکیشن

طراحی گرافیک اپلیکیشن

اهمیت ظاهر اپلیکیشن مانند اهمیت ظاهر سایت غیرقابل چشم‌پوشی است. اگر قصد دارید که کاربر در اپلیکیشن شما بماند و از خدمات شما استفاده کند، باید گرافیک اپ مناسبی داشته باشید. البته از لحاظ فنی هم باید تمامی بخش‌ها به‌درستی عمل کنند و کاربر به‌راحتی بتواند کار مورد نظرش را انجام دهد. ترکیب ظاهر جذاب و عملکرد صحیح بخش فنی غیرقابل انکار است.
یکی از تخصص‌های ما در حوزه طراحی گرافیکی، طراحی قالب اپلیکیشن است. باتوجه به فاکتورهایی از جمله نوع کسب‌وکارتان که در چه حوزه‌ای مشغول به‌کار هستید و چه ترکیب رنگی باید برای شما استفاده شود، نیازهای کسب‌وکارتان، رنگ سازمانی، مخاطب هدف و ... اقدام به طراحی اختصاصی برای اپلکیشن شما می‌کنیم و تا حصول نتیجه مطلوب شما در کنارتان خواهیم بود.

افزایش فروش

با طراحی خوب نه تنها بیشتر دیده می‌شوید، بلکه می‌توانید کاربران خود را به مشتری تبدیل کرده و باعث افزایش فروش شوید. وقتی کاربران زیادی به سمت کسب‌وکار شما جذب شوند، رسیدن به هدف اصلی تجارت، یعنی فروش و درآمد بیشتر یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های طراحی گرافیکی خواهد بود.

اعتماد و وفاداری به برند

وقتی المان‌های یک برند خوب طراحی شده باشند، یکی از ارکان ضروری برای رشد تجارت شما یعنی ایجاد اعتماد و اعتبار شکل می‌گیرد. نام تجاری شما با ارائه هویت و ارزش، باعث ایجاد وحدت و تعهد در بین کارمندان می‌شود.
اعتمادسازی در رابطه با کیفیت محصول و خدمات برای ترغیب مشتری نیز نقشی اساسی دارد. شرکت‌های پررونق، شرکت‌های با برند تجاری قابل اعتماد هستند. طراحی خوب نقشی اساسی در ایجاد ارتباط دارد که اعتمادسازی را افزایش دهد.

سرمایه‌گذاری استراتژیک

مدیریت یک تجارت، تعهد طولانی مدت است. در بازار همیشه در حال رشد امروز، ایستادگی‌کردن سخت‌تر و دشوارتر شده است. استفاده از طراحی مناسب برای ایجاد هویت و برند تجاری خود راهی عالی برای برقراری ارتباط است که چه کسی هستید، چه کاری انجام می‌دهید و چرا مهم است.

سوالات متداول درباره طراحی گرافیکی

مهارتی است که افراد حرفه‌ای محتوای بصری را برای برقراری ارتباط پیام‌‌ها و مخاطبان ایجاد می‌کنند. گرافیست
  • با به‌کاربردن تایپوگرافی و تصاویر و
  • با تکیه بر سلسله مراتب بصری و تکنیک‌های چیدمان صفحه
  • برای برآوردن نیازهای خاص کاربران و
  • تمرکز بر منطق نمایش عناصر در طراحی‌های تعاملی
  • برای بهینه سازی تجربه کاربر
کوشش می‌کند. این حرفه یک کار احساسی است. به همین دلیلی گرافیک باید درک کاملی از تئوری رنگ و حیاتی‌بودن انتخاب رنگ‌بندی صحیح داشته باشد. انتخاب رنگ نه تنها سازمان بلکه انتظارات کاربران را هم باید منعکس کند. به عنوان مثال رنگ قرمز برای هشدار و رنگ سبز برای اعلان‌ها استفاده می‌شود. گرافیست حتی باید مطابقت عناصر مثلا فونت‌ها با لحن را هم طراحی کند. مثلا فونت سنس‌سریف برای بیان هیجان و خوشحالی استفاده می‌شود.

هدف اصلی برقراری ارتباط است. در درجه اول گرافیک ارتباط تصویری است و از تایپوگرافی، تصاویر و رنگ‌ها برای نمایش ایده‌ها یا پیام‌های خاص استفاده می‌کند. این حرفه عکاسی، تصویرگری، موشن گرافیک را با هم ترکیب می‌کند تا طرح های جذابی ایجاد کند که توجه مخاطب را جلب می‌کند. او را تبدیل به مشتری بالقوه کرده و باعث افزایش فروش شود و راه‌های جدیدی از تجارت را برای شما باز کند.

مطمئنا برای بازاریابی از روش‌هایی مثل مانند بروشور، کارت ویزیت، جزوه، بنر و غیره استفاده می‌کنید. طراحی این‌ موارد نیاز به گرافیست دارند. گرافیک شامل طراحی و توسعه لوگو است که می‌تواند به ایجاد تصویر تجاری کمک کند.
گرافیک فقط زیبایی نیست بلکه چیزی فراتر از ظاهر است و مزایای دیگری به غیر از زیبا و جذاب نشان‌دادن هم دارد. در صورت استفاده کارآمد می‌توانید با تبلیغات بصری موثر به تقویت بازاریابی خود کمک کنید. با این کار می‌توانید مخاطب هدف خود را آگاه، آموزش یا ترغیب کرده و آن‌ها را به مشتری تبدیل کنید.

صفحات سایت شما، لوگو، پست‌های شبکه‌های اجتماعی، نسخه اپلیکیشن موبایل شما و ... هرچقدر هم محتوای خوب و نابی داشته باشند، نیازمند ظاهر جذاب و خوب هستند. ظاهر تجارت شما اولین چیزی است که کاربر آن را می‌بیند. استفاده از هارمونی مناسب رنگ‌ها، استفاده از المان‌های متوازن و هم‌تراز، به‌کار بردن رنگ سازمانی در طراحی و .... همه و همه دلیلی بر نیاز به حضور گرافیست در کنار کسب‌وکار شما است. مشتری شما باید با بیزنس شما ارتباط برقرار کند و این ارتباط در درجه اول نیازمند یک طرح جذاب و هماهنگ با نوع فیلد کاری شما است.

فاکتورهای مختلفی برای جواب به این سوال وجود دارد که اولین مورد آن با فاکتور جزئیات پروژه شما شروع می‌شود. به عنوان مثال سایت تجارت الکترونیکی بسیار زمان‌برتر از یک سایت معرفی خدمات 5 صفحه‌ای است. همچنین سرعت عمل شما در تهیه موارد موردنیاز طراح هم در سرعت انجام پروژه دخیل هستند. اینکه ایده‌ای برای ارائه داشته باشید با اینکه 0 تا 100 ایده را طراح بنویسد، از نظر زمانی خیلی متفاوت است. به‌طور قطع هماهنگی طراح با سلیقه و سبک و سیاق شما کمی زمان‌بر خواهد بود.
در حالت کلی گرافیک اکثر وب‌سایت‌ها بین 4 تا 8 هفته طول خواهد کشید. که با توجه به نکات بالا بعضی از آن‌ها سریع‌تر انجام شده و بعضی زمان بیشتری را می‌خواهند. پروژه هایی مانند لوگو و کارت ویزیت حدود 2-3 هفته زمان خواهد برد. خدمات کامل برندینگ مثل طراحی قالب پست‌های شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و ...، طراحی لوگو و .... ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، اما حداکثر 6 هفته زمان خواهد برد.

این دو حرفه ممکن است به اشتباه با هم یکی در نظر گرفته شود. چند تفاوت اساسی بین عملکرد گرافیست و یک طراح وب وجود دارد. این تفاوت ها هم برای کسانی که به دنبال استخدام یک طراح هستند و هم برای کسانی که قصد دارند کار خود را به عنوان یک کارمند شروع کنند مهم است.
طراحی گرافیکی استفاده از گرافیک، تایپوگرافی، نمودار و تصاویر برای رساندن ارتباط معنایی یک ایده است. گرافیست‌ها می‌توانند هم در پروژه‌های چاپی و هم در پروژه‌های دیجیتالی کار کنند و کار آن‌ها فقط به ایجاد گرافیک برای استفاده در وب سایت‌ها یا چاپ بنر و کاتالوگ محدود می‌شود. گرافیست هیچ عملی تحت عنوان برنامه نویسی انجام نمی‌دهند.
طراحی سایت هم ایجاد گرافیک، تایپوگرافی، نمودار و تصاویر برای انتقال ایده است. با این تفاوت که طراحی سایت فقط مربوط به وب سایت‌ها است. طراح سایت مسئول ایجاد سایتی است که نه تنها ظاهر خوب و جذاب دارد، بلکه سریع بارگذاری می‌شود. بنابراین طراح سایت با محدودیت های خاصی روبرو است که گرافیست آن را ندارند. به عنوان مثال باید مواردی مثل اندازه فایل، وضوح تصویر و غیره را در نظر بگیرد.
طراح سایت باید طرح ‌خود را گرفته و به یک وب‌سایت فعال تبدیل کند که شاید شامل برنامه نویسی هم باشد. طراح سایت باید دانش خوبی در مورد HTML ، CSS و احتمالاً زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر مانند JavaScript ، PHP و ... داشته باشد.
وب‌سایت‌ها برخلاف یک کاتالوگ چاپی، یک رسانه پویاتری هستند، چون کاربران یک سایت برخلاف کاربر یک روزنامه، باید با آن تعامل داشته باشند. به همین دلیل، حرفه‌ای تحت عنوان طراح UX (تجربه کاربر) و طراح UI (رابط کاربری) در طراحی ‌سایت وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توان سایت را پویا کرد. طراح سایت خوب باید کمی درباره هر دو حرفه دانش داشته باشد، تا بتواند موقع طراحی سایت از این دانش استفاده کند.

آیا هنوز سوالی دارید؟

تماس با ما
لوگوی ودیانا

طراحی، توسعه و رشد کسب‌وکار

ارتباط با ما

ایمیل و تلفن تماس واحد فروش:

021-28429275 sale[at]vediana[dot]com

خیابان ستارخان، جنب پارک جوانه، ساختمان جوانه، طبقه 5

تمامی حقوق برای ودیانا محفوظ است.