سوالات متداول درباره طراحی سایت شخصی
بهطور کلی سایت شخصی برای جامعه پزشکان، وکلا، ورزشکاران، هنرمندان، سیاتمداران، بازیگران، نویسندگان و ... مناسب است و باعث افزایش مخاطب آنها خواهد شد که به مرور روی درآمد آنها تاثیر مثبت خواهد گذاشت.
طراحی سایت شخصی برای افرادی که در یک حوزه خاصی تخصص دارند و یا نیاز به نمایش نمونهکار آنلاین دارند بسیار کارآمد و مفید است. شاید وجود شبکههای اجتماعی و وبلاگها این نیاز به طراحی سایت را کمرنگ کرده باشد اما میزان انعطافپذیری سایت بسیار بیشتر از پروفایل در یک شبکه اجتماعی است و به همین دلیل داشتن سایت نسبت به پلفترمهای دیگر ارجحیت داشته و مزایای بهتری به همراه دارد.
در دنیای امروزی که شبکههای اجتماعی خیلی قدرتمند در حال فعالیت هستند و از طرفی وبلاگهای بسیار حرفهای در سطح وب وجود دارند، نیاز به طراحی سایت شخصی به نظر کماهمیت به نظر میآید. اما وقتی سایت شخصی داشته باشید، از مزایایی همچون امکان ارتقای فیچرها، امکان تبدیل سایت به فروشگاه و فروش محصولات شخصی، سفارشیسازی حرفهای سایت و از این قبیل موارد خواهید داشت. حال آنکه در پلتفرمهای شبکههای اجتماعی و وبلاگها برای ارتقا و سفارشیسازی با محدودیت روبرو میشوید.
مثلا در وبلاگها یک سری آیتمها مانند گرافیک، ثابت هستند و بعد از گذشت چند سال همچنان امکان تغییر آن را نخواهید داشت و محدود به چند قالب هستید و امکان پیادهسازی طرح مدنظرتان را نخواهید داشت.
همانطور که میدانید یکی از مهمترین بخشهای یک سایت، گرافیک و ظاهر آن است که باید کاملا با سلیقه شخص و تخصص و اهداف او همخوانی داشته باشد. در واقع ظاهر سایت باید متناسب با تصویر شخص و یا زمینه کاری او طراحی شود.
عوامل مختلفی هستند که درکنار هم باعث به ثمر رسیدن طراحی سایت شخصی و کسب نتیجه قابل قبول از آن میشوند. هر سایت باتوجه به کاربرد و هدفی که دنبال میکند، ویژگیهای منحصربهفردی دارد که در ادامه تعدادی از آنها را لیست کردهایم.
واکنشگرا بودن: به جرات میتوان گفت یکی از مهمترین ویژگیهای سایت شخصی، ریسپانسیو بودن آن است. کاربران باید به راحتی و با استفاده از هر دستگاهی اعم از تلفن همراه، تبلت، لپتاپ به سایت و بخشهای آن دسترسی داشته و هر آیتم نمایش متناسبی داشته باشد.
انعطافپذیری: منظور از انعطافپذیری این است که طراحی سایت به گونهای باشد که نیاز کاربر تمام و کمال پاسخ داده شود و باتوجه به هدفی که برای آن طراحی شده است تمام نیازهای کاربر هدف خود را برطرف کند.
مدیریت آسان: به این بخش باید اهمیت ویژهای داده شود. چرا که مدیر سایت باید به طور مرتب روی سایت خود فعالیت داشته باشد تا بتواند به نتیجه مطلوب خود برسد. پنل مدیریت سایت باید درعین سادگی کاملا کاربردی طراحی شود.
در طراحی سایت وردپرس موارد دیگری مانند سرعت سایت، قالب بهینه، گرافیک جذاب و .. نیز لحاظ میشوند.
اینکه چه امکاناتی در طراحی سایت شخصی پیادهسازی شود، کاملا به نیاز کارفرما بستگی دارد. اما به طور کلی برای یک سایت شخصی امکانات زیر در نظر گرفته و طراحی میشود.
وقتی برای خودتان سایتی داشته باشید، در هر زمان و مکانی که به اینترنت دسترسی داشته باشید، تغییرات مورد نظر خودتان اعم از آپلود تصاویر، فیلم، تغییر اسلایدها و یا اعمال تغییر در محتوا را انجام خواهید داد. در واقع وبسایت به شما فضای آنلاینی میدهد که هر زمان خواستید بنابر سلیقه خود و یا باتوجه به نیاز کاربر روی سایت خود تغییراتی اعمال کنید. علاوه بر این هر زمان که نیاز به صفحه وب جدیدی مانند صفحه قراردادها، صفحه درخواست همکاری و ... داشتید، آن را به وبسایت خود اضافه خواهید کرد. یکی دیگر از مزیتهای خوب طراحی سایت شخصی این است که همیشه سایت خود را بهروز نگه میدارید و باعث وفاداری کاربران خود میشوید و این ذهنیت در کاربران شما شکل میگیرد که مطالب این سایت در فیلد کاری شما، همیشه بهروز و دست اول هستند و میتوانند روی تخصص و مهارت شما حساب باز کنند. نتیجه این عملکرد این است که بعد از مدتی تبدیل به یک برند معتبر در حوزه کاری خودتان خواهید شد و به محبوبیت خوبی دست خواهید یافت.
وقتی شما به عنوان یک متخصص سایت دارید، بیشتر در دسترس کاربران خواهید بود. کاربرانی از سراسر کشور خواهید داشت که به کمک موتورهای جستجو شما را پیدا میکنند و 24 ساعته به سایت شما دسترسی دارند. هرچه بیشتر در راستای الگوریتمهای گوگل فعالیت کنید و مطالب و سایت شما جدید و حرفهای باشند، سئو سایت شما ارتقا پیدا میکند و رتبه خوبی در نتایج گوگل خواهید گرفت. طراحی سایت شخصی فرصتی به شما میدهد تا خودتان را به افراد معرفی کنید. با یک مثال موضوع را کمی روشنتر میکنیم. فرض کنیم شما در یک حوزه کاری متخصص هستید و رزومه قوی دارید. بدون سایت مجبور هستید که به صورت حضوری به بخشهای مختلف مراجعه کنید و یا تبلیغات میدانی انجام دهید تا خودتان را معرفی کنید. اما با داشتن سایت در کوتاهترین زمان ممکن افراد به رزومه و دستاوردهای شما دسترسی خواهند داشت. علاوه بر این از پلتفرمهای آنلاین مانند شبکههای مجازی لینکدین، فیسبوک و ... هم میتوانید برای حضور فعال کمک بگیرید و بیشتر با مخاطبان هدف خود در ارتباط باشید که نتیجه جلب اعتماد و برندسازی خواهد شد.
همه روزه به کاربران اینترنتی افزوده میشود و اگر شخصی نیاز به یک متخصص و یا مشاور داشته باشد، اولین کاری که میکند، سرچ در گوگل است. گستردگی این موضوع محدود به یک شهر یا منطقه خاص نیست، بلکه تمام افراد در سراسر کشور مخاطب شما هستند. افراد وبسایتهایی که در نتایج اول نمایش داده میشوند را بررسی کرده و بامقایسه و بررسی رزومهها بهترین شخص را انتخاب میکنند. نکتهای که خیلی باید به آن توجه داشت، ریپسانسیو بودن در طراحی سایت شخصی است. از آنجایی که بخش اعظمی از افراد با استفاده از تلفن همراه وبسایتها را مشاهده میکنند، کوچکترین ناهمانگی و نامتوازنی مطالب در نسخه موبایل باعث از دست دادن کاربر خواهد شد. پس روی نسخه موبایل وبسایت خود تمرکز ویژهای داشته باشید و تمامی بخشها را بررسی کنید.
اولین مرحله برای طراحی سایت شخصی، انتخاب نام دامنه و هاست است. استفاده از زیردامنه برای وبسایتهای شخصی اصلا پیشنهاد نمیشود. چرا که زیردامنه برای سایتهایی است که بهوسیله یک سایت اصلی حمایت میشوند، حال اینکه شما خودتان به عنوان سایت اصلی فعالیت خواهید داشت. برای انتخاب نام دامنه میتوانید از فاکتورهایی مانند نام یک فعالیت خاص، برند یا حرفه و یا ترکیبی از نام و حرفهتان را استفاده کنید. اما در کنار این موارد اصول انتخاب دامنه یعنی کوتاه بودن، عدم ابهام و مرتبط بودن را فراموش نکنید.
در رابطه با هاست، به هیچ وجه به سراغ هاست رایگان و یا ارزان قیمت نروید. هاست نقش مهمی در کیفیت ارائه مطالب به مخاطب دارد. فرض کنید زمان و هزینه زیادی برای طراحی سایت شخصی انجام دادهاید و تمام قواعد و اصول UI/UX را در آن انجام دادهاید و محتوای خیلی باکفیتی در سایت منتشر کردهاید، اما هاست ضعیفی دارید و مرتب سایت قطع میشود. نتیجه این امر به طور قطع از دست دادن بخش اعظمی از کاربران و عدم موفقیت در اعتمادسازی است.
ما باتوجه به تجربهای در حوزه ساخت سایت داریم، به شما مشاورهای مبتنی بر طرح گرافیکی سایت و فیچرهای موردنیاز شما خواهیم داد. بالطبع در آینده نیاز به ارتقا سایت خواهید داشت، به همین منظور طراحی سایت در ودیانا قابلیت ارتقا خواهد داشت و اگر در حین پیادهسازی پروژه و یا در آینده نیاز به کم یا زیادکردن فیچری داشتید، جای نگرانی نیست.
قبل از شروع کار طی جلسهای نیازسنجی اولیه پروژه شما انجام خواهد شد و باتوجه به سلیقه و حرفه شما و استاندارهای طراحی، طرح گرافیکی مورد تایید شما اتود زده خواهد شد. درنهایت سایت شما کاملا ریسپانسیو، سئوبیس و مطابق با استانداردهای گوگل، با سرعت بهینه، مطابق با اصول و قواعد روز برنامهنویسی و طراحی سایت پیادهسازی و اجرا خواهد شد.
پنل مدیریت حرفهای و درعین حال ساده
امکان آپلود تصاویر مختلف برای ساخت گالری حرفهای
قالب بهینه و سئوبیس براساس استاندارهای سئو
مشاهده دقیق آمار بازدیدکنندهها
طراحی، توسعه و رشد کسبوکار
تمامی حقوق برای ودیانا محفوظ است.