طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی برای افرادی که در یک حوزه خاصی تخصص دارند و یا نیاز به نمایش نمونه‌کار آنلاین دارند بسیار کارآمد و مفید است. شاید وجود شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ‌ها این نیاز به طراحی سایت را کمرنگ کرده باشد اما میزان انعطاف‌پذیری سایت بسیار بیشتر از پروفایل در یک شبکه اجتماعی است و به همین دلیل داشتن سایت نسبت به پلفترم‌های دیگر ارجحیت داشته و مزایای بهتری به همراه دارد.

درخواست مشاوره رایگان آموزش‌های ما را ببینید
رزومه دیجیتالی

رزومه دیجیتالی

با طراحی سایت شخصی یک رزومه دیجیتالی برای خود خواهید داشت و تمام نمونه‌کارهای خود را در دسترس مشتری قرار خواهید داد. دیگر نیازی به محل فیزیکی برای نمایش نمونه‌کارها نخواهید داشت.
کسب رتبه در نتایج گوگل

کسب رتبه در نتایج گوگل

وقتی سایت خود را بهینه کنید و مطابق با استاندارهای گوگل تولید محتوا کرده و فعالیت خود را باتوجه به الگوریتم‌های آن پیش ببرید، در نتایج جستجو هم رتبه‌بندی خواهید شد و جذب مشتری خواهید کرد.
امکان ارتقا به فروشگاه اینترنتی

امکان ارتقا به فروشگاه اینترنتی

اگر محصول و خدماتی ارائه می‌کنید با طراحی وب سایت شخصی و تبدیل آن به فروشگاه اینترنتی، به‌راحتی محصول خود را به فروش رسانده و کسب درآمد خواهید کرد.
انتشار محتوای موردنظر

انتشار محتوای موردنظر

تمام تجربیات خود را به صورت کاملا حرفه‌ای در سایت خود منتشر خواهید کرد. با این کار یک برندسازی قوی خواهید داشت و در حیطه کاری خود تبدیل به شماره 1 خواهید شد.
چرا طراحی سایت شخصی؟

چرا طراحی سایت شخصی؟

 در دنیای امروزی که شبکه‌های اجتماعی خیلی قدرتمند در حال فعالیت هستند و از طرفی وبلاگ‌های بسیار حرفه‌ای در سطح وب وجود دارند، نیاز به طراحی سایت شخصی به نظر کم‌اهمیت به نظر می‌آید. اما وقتی سایت شخصی داشته باشید، از مزایایی همچون امکان ارتقای فیچرها، امکان تبدیل سایت به فروشگاه و فروش محصولات شخصی، سفارشی‌سازی حرفه‌ای سایت و از این قبیل موارد خواهید داشت. حال آنکه در پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ‌ها برای ارتقا و سفارشی‌سازی با محدودیت روبرو می‌شوید.

مثلا در وبلاگ‌ها یک سری آیتم‌ها مانند گرافیک، ثابت هستند و بعد از گذشت چند سال همچنان امکان تغییر آن را نخواهید داشت و محدود به چند قالب هستید و امکان پیاده‌سازی طرح مدنظرتان را نخواهید داشت.

همانطور که می‌دانید یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک سایت، گرافیک و ظاهر آن است که باید کاملا با سلیقه شخص و تخصص و اهداف او هم‌خوانی داشته باشد. در واقع ظاهر سایت باید متناسب با تصویر شخص و یا زمینه کاری او طراحی شود.

ویژگی‌های طراحی سایت شخصی

ویژگی‌های طراحی سایت شخصی

عوامل مختلفی هستند که درکنار هم باعث به ثمر رسیدن طراحی سایت شخصی و کسب نتیجه قابل قبول از آن می‌شوند. هر سایت باتوجه به کاربرد و هدفی که دنبال می‌کند، ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد که در ادامه تعدادی از آن‌ها را لیست کرده‌ایم. 
واکنش‌گرا بودن: به جرات می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سایت شخصی، ریسپانسیو بودن آن است. کاربران باید به راحتی و با استفاده از هر دستگاهی اعم از تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ به سایت و بخش‌های آن دسترسی داشته و هر آیتم نمایش متناسبی داشته باشد.
انعطاف‌پذیری: منظور از انعطاف‌پذیری این است که طراحی سایت به گونه‌ای باشد که نیاز کاربر تمام و کمال پاسخ داده شود و باتوجه به هدفی که برای آن طراحی شده است تمام نیازهای کاربر هدف خود را برطرف کند.
مدیریت آسان: به این بخش باید اهمیت ویژه‌ای داده شود. چرا که مدیر سایت باید به طور مرتب روی سایت خود فعالیت داشته باشد تا بتواند به نتیجه مطلوب خود برسد. پنل مدیریت سایت باید درعین سادگی کاملا کاربردی طراحی شود.

در طراحی سایت وردپرس موارد دیگری مانند سرعت سایت، قالب بهینه، گرافیک جذاب و .. نیز لحاظ می‌شوند.

امکانات طراحی سایت شخصی

امکانات طراحی سایت شخصی

اینکه چه امکاناتی در طراحی سایت شخصی پیاده‌سازی شود، کاملا به نیاز کارفرما بستگی دارد. اما به طور کلی برای یک سایت شخصی امکانات زیر در نظر گرفته و طراحی می‌شود.

  • صفحه اصلی وب‌سایت که متشکل از المان‌هایی مانند تصویر شخصی، اسلایدشو، مهارت‌ها و ... است.
  • دوره‌های آموزشی که اگر دوره‌ و مهارت خاصی را آموزش می‌دهید بااستفاده از این بخش درباره آن اطلاع‌رسانی کرده و یا روی فروش آن‌ها تمرکز می‌کنید.
  • امکان درج نمونه کار و یا محصول که اگر محصولی برای فروش دارید که خودتان تولیدکننده آن هستید، از این بخش استفاده می‌کنید.
  • رزومه و درباره ما که با استفاده از آن، مهارت‌های کسب‌شده و دوره‌هایی که گذرانده‌اید، افتخارت و مدارک کسب شده را آپلود می‌کنید.
  • فرم تماس با ما برای ارتباط مستقیم داشتن با کاربران
  • گالری تصاویر حرفه‌ای به منظور آپلود تصاویر باکیفیت و حرفه‌ای و نمایش آن‌ها با افکت‌های خاص
  • اطلاعات تماس شامل امکان درج آدرس، نقشه، ایمیل، شماره تماس
  • امکانات دیگری از جمله بخش اخبار و مقالات، مدیریت کاربران، خبرنامه، امکان درج نظر به‌وسیله کاربران، امکان درج فیلم، امکان نمایش آمار بازدید سایت نیز در طراحی سایت شخصی قابل پیاده‌سازی هستند.

3 دلیل اصلی نیاز به طراحی سایت شخصی

وقتی برای خودتان سایتی داشته باشید، در هر زمان و مکانی که به اینترنت دسترسی داشته باشید، تغییرات مورد نظر خودتان اعم از آپلود تصاویر، فیلم، تغییر اسلایدها و یا اعمال تغییر در محتوا را انجام خواهید داد. در واقع وب‌سایت به شما فضای آنلاینی می‌دهد که هر زمان خواستید بنابر سلیقه خود و یا باتوجه به نیاز کاربر روی سایت خود تغییراتی اعمال کنید.
علاوه بر این هر زمان که نیاز به صفحه وب جدیدی مانند صفحه قراردادها، صفحه درخواست همکاری و ... داشتید، آن را به وب‌سایت خود اضافه خواهید کرد.
یکی دیگر از مزیت‌های خوب طراحی سایت شخصی این است که همیشه سایت خود را به‌روز نگه می‌دارید و باعث وفاداری کاربران خود می‌شوید و این ذهنیت در کاربران شما شکل می‌گیرد که مطالب این سایت در فیلد کاری شما، همیشه به‌روز و دست اول هستند و می‌توانند روی تخصص و مهارت شما حساب باز کنند. نتیجه این عملکرد این است که بعد از مدتی تبدیل به یک برند معتبر در حوزه کاری خودتان خواهید شد و به محبوبیت خوبی دست خواهید یافت.

وقتی شما به عنوان یک متخصص سایت دارید، بیشتر در دسترس کاربران خواهید بود. کاربرانی از سراسر کشور خواهید داشت که به کمک موتورهای جستجو شما را پیدا می‌کنند و 24 ساعته به سایت شما دسترسی دارند. هرچه بیشتر در راستای الگوریتم‌های گوگل فعالیت کنید و مطالب و سایت شما جدید و حرفه‌ای باشند، سئو سایت شما ارتقا پیدا می‌کند و رتبه خوبی در نتایج گوگل خواهید گرفت.
طراحی سایت شخصی فرصتی به شما می‌دهد تا خودتان را به افراد معرفی کنید. با یک مثال موضوع را کمی روشن‌تر می‌کنیم. فرض کنیم شما در یک حوزه کاری متخصص هستید و رزومه قوی دارید. بدون سایت مجبور هستید که به صورت حضوری به بخش‌های مختلف مراجعه کنید و یا تبلیغات میدانی انجام دهید تا خودتان را معرفی کنید. اما با داشتن سایت در کوتاه‌ترین زمان ممکن افراد به رزومه و دستاوردهای شما دسترسی خواهند داشت.
علاوه بر این از پلتفرم‌های آنلاین مانند شبکه‌های مجازی لینکدین، فیس‌بوک و ... هم می‌توانید برای حضور فعال کمک بگیرید و بیشتر با مخاطبان هدف خود در ارتباط باشید که نتیجه جلب اعتماد و برندسازی خواهد شد.

همه روزه به کاربران اینترنتی افزوده می‌شود و اگر شخصی نیاز به یک متخصص و یا مشاور داشته باشد، اولین کاری که می‌کند، سرچ در گوگل است. گستردگی این موضوع محدود به یک شهر یا منطقه خاص نیست، بلکه تمام افراد در سراسر کشور مخاطب شما هستند. افراد وب‌سایت‌هایی که در نتایج اول نمایش داده می‌شوند را بررسی کرده و بامقایسه و بررسی رزومه‌ها بهترین شخص را انتخاب می‌کنند. نکته‌ای که خیلی باید به آن توجه داشت، ریپسانسیو بودن در طراحی سایت شخصی است. از آن‌جایی که بخش اعظمی از افراد با استفاده از تلفن همراه وب‌سایت‌ها را مشاهده می‌کنند، کوچکترین ناهمانگی و نامتوازنی مطالب در نسخه موبایل باعث از دست دادن کاربر خواهد شد. پس روی نسخه موبایل وب‌سایت خود تمرکز ویژه‌ای داشته باشید و تمامی بخش‌ها را بررسی کنید.

هاست و دامنه وب‌سایت شخصی

هاست و دامنه وب‌سایت شخصی

اولین مرحله برای طراحی سایت شخصی، انتخاب نام دامنه و هاست است. استفاده از زیردامنه برای وب‌سایت‌های شخصی اصلا پیشنهاد نمی‌شود. چرا که زیردامنه برای سایت‌هایی است که به‌وسیله یک سایت اصلی حمایت می‌شوند، حال اینکه شما خودتان به عنوان سایت اصلی فعالیت خواهید داشت. برای انتخاب نام دامنه می‌توانید از فاکتورهایی مانند نام یک فعالیت خاص، برند یا حرفه و یا ترکیبی از نام و حرفه‌تان را استفاده کنید. اما در کنار این موارد اصول انتخاب دامنه یعنی کوتاه بودن، عدم ابهام و مرتبط بودن را فراموش نکنید.

در رابطه با هاست، به هیچ وجه به سراغ هاست رایگان و یا ارزان قیمت نروید. هاست نقش مهمی در کیفیت ارائه مطالب به مخاطب دارد. فرض کنید زمان و هزینه زیادی برای طراحی سایت شخصی انجام داده‌اید و تمام قواعد و اصول UI/UX را در آن انجام داده‌اید و محتوای خیلی باکفیتی در سایت منتشر کرده‌اید، اما هاست ضعیفی دارید و مرتب سایت قطع می‌شود. نتیجه این امر به طور قطع از دست دادن بخش اعظمی از کاربران و عدم موفقیت در اعتمادسازی است.

طراحی سایت شخصی در ودیانا

ما باتوجه به تجربه‌ای در حوزه ساخت سایت داریم، به شما مشاوره‌ای مبتنی بر طرح گرافیکی سایت و فیچرهای موردنیاز شما خواهیم داد. بالطبع در آینده نیاز به ارتقا سایت خواهید داشت، به همین منظور طراحی سایت در ودیانا قابلیت ارتقا خواهد داشت و اگر در حین پیاده‌سازی پروژه و یا در آینده نیاز به کم یا زیادکردن فیچری داشتید، جای نگرانی نیست.

قبل از شروع کار طی جلسه‌ای نیازسنجی اولیه پروژه شما انجام خواهد شد و باتوجه به سلیقه و حرفه شما و استاندارهای طراحی، طرح گرافیکی مورد تایید شما اتود زده خواهد شد. درنهایت سایت شما کاملا ریسپانسیو، سئوبیس و مطابق با استانداردهای گوگل، با سرعت بهینه، مطابق با اصول و قواعد روز برنامه‌نویسی و طراحی سایت پیاده‌سازی و اجرا خواهد شد.

پنل حرفه‌ای

پنل مدیریت حرفه‌ای و درعین حال ساده

گالری تصاویر حرفه‌ای

امکان آپلود تصاویر مختلف برای ساخت گالری حرفه‌ای

طراحی قالب بهینه

قالب بهینه و سئوبیس براساس استاندارهای سئو

آمارگیر حرفه‌ای

مشاهده دقیق آمار بازدیدکننده‌ها

سوالات متداول درباره طراحی سایت شخصی

سایت شخصی یه ایده خوب است تا اشخاص به کمک آن تخصص، مهارت، علایق و سلایق خود را به دیگران معرفی کنند. در این نوع سایت‌ها مطالب حول محور علایق شخصی، آموزش‌های فردی و به طور کلی یک شخص می‌چرخد. بنابراین هر شخصی که در حوزه آموزش، پژوهش و یا هر کسب‌وکار دیگری تجربه و تخصص دارد، امکان داشتن سایت شخصی را نیز دارد. به‌طور کلی وب‌سایت شخصی مختص قشر خاصی از جامعه نیست و هر شخصی می‌تواند سایت شخصی طراحی کند و از مزایای آن بهره ببرد. بخش مهم سایت شخصی، رزومه افراد است که فاکتوری مهم و تاثیرگذار محسوب می‌شود. امروزه افراد زیادی به دنبال کارشناس در زمینه‌های مختلف هستند. از طرفی افراد متخصص زیادی هم هستند که امکان رفع نیاز افراد مختلفی را دارند. ارتباط برقرار کردن این دو دسته از افراد از طریق سایت شخصی برای هر دو گروه سودآور و مفید است. داشتن سایت شخصی به جنسیت خاصی از افراد محدود نمی‌شود و همه افراد جامعه اعم از زن و مرد و دانشجو، استاد دانشگاه، پزشک و ... می‌توانند از آن بهره ببرند.

وقتی صحبت از مقایسه این دو مورد می‌شود باید به یک نکته مهم و ضروری توجه کنیم. تفاوت زیادی بین یک رزومه آنلاین در بستر وب و یک رزومه در فایل pdf و یا word وجود دارد. مسملا رزومه آنلاین چه از نظر گرافیکی و چه از نظر ارائه مطالب کارآمدتر خواهد بود و نقاط ضعفی که بعضا در رزومه کاغذی وجود دارد، با داشتن سایت شخصی کاملا برطرف می‌شود.
حتی شاید رزومه یک شخص انقد طولانی باشد و مهارت‌ها و دستاوردهای زیادی داشته باشد که امکان ارائه آن‌ها در رزومه کاغذی وجود نداشته باشد. یا اگر هم همه آن‌ها در رزومه خود درج کند، به دلیل عدم جذابیت، تمام بخش‌ها خوانده نشود. ولی در سایت بااستفاده از المان‌های گرافیکی جذاب، اعمال انیمیشن، به کاربردن نکات تجربه کاربری و ... بر جذابیت صفحه سایت خود افزوده و احتمال خوانده شدن تمامی مطالب را بالا خواهید برد.

سایت شخصی نسبت به سایت‌های دیگر مانند طراحی سایت شرکتی، هزینه کمتری دارد. البته این یک نظر کلی است. ممکن است فردی برای سایت شخصی خود امکانات ویژه و زیادی نیاز داشته باشد که مسملا هم زمان انجام پروژه و هم هزینه آن را افزایش می‌دهد. به طور کلی وب‌سایت از دو بخش ظاهری و فنی تشکیل شده است که هرکدام از این موارد طبق یک سری اصول پیش‌فرض پیاده‌سازی می‌شوند و باتوجه به زمان و انرژی مورد نیاز، برآورد هزینه می‌شوند. هرکدام از این بخش‌ها که سفارشی‌سازی شوند و جزئیات بیشتری در آن‌ها گنجانده شود نیازمند هزینه بیشتری خواهد بود و روی هزینه طراحی تاثیرگذار است.

برای تمامی افرادی که در یک حوزه خاصی متخصص هستند. مثلا اگر پزشک حاذقی در زمینه جراحی پلاستیک هستید، با طراحی سایت دانش و تجربه خود را درباره انواع بیماری‌ها و مشکلات در زمینه پزشکی خودتان، تجربه‌های بیماران و تصاویری از قبل و بعد عمل جراحی را در سایت آپلود کرده و با این کار هم اعتماد کاربر را جلب کنید و هم میزان تخصص و تبحر خود را به نمایش می‌گذارید.
به‌طور کلی سایت شخصی برای جامعه پزشکان، وکلا، ورزشکاران، هنرمندان، سیاتمداران، بازیگران، نویسند‌گان و ... مناسب است و باعث افزایش مخاطب آن‌ها خواهد شد که به مرور روی درآمد آن‌ها تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

1. مشخص کردن هدف: در اولین قدم باید هدف خود از داشتن این سایت را مشخص کنید. این کار باعث می‌شود بخش‌های دیگر سایت مانند ساختار سایت، تولید محتوا، تدوین نوع تصاویر و ... راحت‌تر و البته هدفمند انجام شود و زمان کمتری هدر برود. بهتر است خلاصه‌ای از کارهایی که انجام داده‌اید را در صفحه اول و صفحه درباره ما درج کنید. مثلا می‌توانید شرکت‌هایی که در آن‌ها فعالیت کردید، پروژه‌هایی که انجام داده‌اید، مهارت‌ها و مدارک تحصیلی و علایق خود را درج کنید.
2. به‌اشتراک‌گذاری نمونه‌کارهای آنلاین: فرقی نمی‌کند تخصص شما چیست، گرافیست، طراح مد، عکاس، نویسنده هر تخصص که دارید، قسمتی از سایت را به نمونه‌کارهای آنلاین خود اختصاص دهید. البته توجه داشته باشید، در این بخش بهترین نمونه‌کارهای خود را درج کنید و نه تمام نمونه‌کارها. ممکن است تمام نمونه‌کارهای خود را در این صفحه درج کنید و کارفرمایی با دیدن چند نمونه کار ضعیف که در ابتدای صفحه درج شده است، دیگر تمایلی به دیدن باقی موارد نداشته باشد و از سایت شما خارج شود.
3. انتشار اخبار و مقالات مرتبط با حوزه کاری: بهترین تولیدکننده محتوا برای وب‌سایت خودتان هستید، چون تجربه و دانش کافی در زمینه تخصص خود دارید و کاملا بر آن مسلط هستید. پس فراموش نکنید به طور مرتب سایت خود را با یک مطلب و مقاله جدید و به‌روز آپدیت کنید. حتی می‌توانید تجربه خود را برای افرادی که قصد وارد شدن به حوزه تخصصی شما را دارند هم به اشتراک بگذارید و بعد از مدتی تبدیل به یک مرجع اطلاعاتی شوید.
4. در نظر گرفتن راه‌های ارتباطی: سعی کنید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و برای این کار راه‌های ارتباطی مختلفی را در نظر بگیرید. راه‌های مختلفی مانند چت آنلاین، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، فرم تماس با ما را می‌توانید برای این منظور در نظر بگیرید. فراموش نکنید یکی از راه‌های موفقیت بیزنس شما ایجاد و حفظ تعامل و ارتباط با کاربر است.
5. قراردادن نظرات مشتریان: یکی از ارکان اصلی برای ایجاد اعتماد در کاربر، نظرات مثبت کارفرماهای قبلی شما است. اگر مشتری درباره خدمات شما نظر مثبتی داده سعی کنید با نام او در سایت خود درج کنید. رضایت مشتری به شما در اعتمادسازی و ایجاد حس اطمینان در کاربر کمک می‌کند، پس ب هیچ وجه از آن صرف‌نظر نکنید. بدون هیچ دخل و تصرفی نظر مستقیم و واقعی مشتری را در سایت خود منتشر کنید.

آیا هنوز سوالی دارید؟

تماس با ما
لوگوی ودیانا

طراحی، توسعه و رشد کسب‌وکار

ارتباط با ما

ایمیل و تلفن تماس واحد فروش:

sale[at]vediana[dot]com

خیابان ستارخان، جنب پارک جوانه، ساختمان جوانه، طبقه 5

تمامی حقوق برای ودیانا محفوظ است.