طراحی پورتال اختصاصی

طراحی پورتال اختصاصی

هر شرکت و سازمانی با توجه به حوزه کاری خود، ممکن است نیاز به طراحی پورتال داشته باشد. نوع کسب‌وکارها متفاوت است. چه بسا یک بیمارستان، دانشگاه یا یک مجموعه فعال در حوزه گردشگری نیاز به پورتال داشته باشند. صرافی‌ها، پایگاه‌های خبری، فروشگاه‌های اینترنتی از جمله کسب‌وکارهای پرطرفدار در این حوزه هستند.

درخواست مشاوره رایگان آموزش‌های ما را ببینید
طراحی پرتال واکنش‌گرا

واکنش‌گرا

قالب طراحی شده کاملا ریسپانیو بوده و در تمامی مرورگرها و دستگاه‌ها به درستی نمایش داده می‌شود. بعد از اینکه ساختار و معماری اطلاعات مهندسی شد و به اجرا درآمد، نمایش تمامی المان‌ها در مرورگرهای استاندارد مثل کروم و فایرفاکس و در دستگاه‌های مختلف یعنی تبلت، موبایل بررسی و تست می‌شود. حتی در نسخه‌های سیستم عامل‌های متفاوت مثلا اندروید و IOS هم نمایش صحیح بررسی می‌شود.
خبرنامه

خبرنامه

اطلاعاتی همچون شماره تماس، ایمیل، نام و نام خانوادگی به دلخواه شما و با توحه به کسب و کار شما از کاربر دریافت و در پنل مدیریت فراخوانی می‌شود. با استفاده از خبرنامه می‌توانید هدفمند و اصولی تبلیغات تجارت خود از جمله ایمیل مارکتینگ یا ارسال پیامک را انجام دهید و سرعت رونق تجارت خود را افزایش دهید.
مدیریت فایل در پورتال

مدیریت فایل

هنگام آپلود فایل محدودیتی از جهت فرمت فایل وجود ندارد. تمامی فایل‌ها با هر فرمتی قابل آپلود هستند. علاوه بر این برای کاربری راحت‌تر و دسترسی سریع به هر فایل، امکان پوشه‌بندی و دسته‌بندی فایل‌ها و پوشه‌ها نیز وجود دارد. با نام دلخواه خود پوشه مورد نظر را ایجاد می‌کنید و تصاویر یا هر فایل دیگری را آپلود می‌کنید.
بک آپ منظم در طراحی پورتال اختصاصی

بک‌آپ منظم

اگر هنگام کار با پنل مدیریت و ورود اطلاعات، ناخواسته المانی را پاک کردید و نمایش سایت دچار مشکل شد. یا به هر دلیلی عملکرد بخشی از سایت بهم ریخت، جای نگرانی نیست. به طور منظم از اطلاعات شما بک‌آپ تهیه می‌شود. هر زمان که نیاز به بازگردانی بک‌آپ باشد، بنا بر درخواست کارفرما ری‌استور کردن بک‌آپ امکان‌پذیر است.
طراحی پورتال چیست

پورتال چیست؟ طراحی پورتال چیست؟

پورتال در کلمه به معنای دروازه است اما در علوم کامپیوتر به سایتی گفته می‌شود که مجموعه‌ای از محتوا را از منابع مختلف گردآوری کرده است. برای مثال شما طراحی پورتال بیمارستان انجام داده‌اید. کاربر بعد از ورود به بخش اصلی، نهادهای زیرمجوعه بیمارستان مثلا پذیرش، بخش ریاست، بخش آموزش و ... را مشاهده خواهد کرد.
پس در حالت کلی می‌توان گفت اگر سایتی علاوه بر عملکردهای روتین یک وب‌سایت مثل اطلاع رسانی، سیستم اتوماسیونی را فراهم کرد که کاربر سایت و ارباب رجوع سازمان، بدون نیاز به مراجعه حضوری، خدمات مورد نیازش را دریافت کرد، عنوان پورتال به آن سایت اطلاق می‌شود.

طراحی پورتال اختصاصی

طراحی پورتال اختصاصی

عنوان اختصاصی، عنوانی است که برای پورتال‌هایی با عملکرد پیشبرد هدف خاص، اطلاق می‌شود. در این موارد 0 تا 100 نیاز و ویژگی‌های مورد نیاز کارفرما به صورت اختصاصی طراحی می‌شود. با توجه به بالا بودن حساسیت کار این نوع پورتال‌ها، باید تمامی فیچرها همان ابتدای کار به درستی درک و سازمان‌دهی شوند. اینکه یک ماه بعد از شروع طراحی، عملکرد یک المان تغییر داده شود، نتیجه‌ای جز سوخت زمان و عقب افتادن تحویل پروژه نخواهد داشت. بهترین راهکار این است که پروپوزال شما با تمامی جزئیات آماده باشد و طی مشاوره‌ای با کارشناسان ما در ودیانا نتیجه مطلوبی جهت پیاده‌سازی فیچرهای مورد نظر شما حاصل شود. پورتال مهندسی صنایع یکی از مثال‌های خوب در زمینه طراحی پورتال اختصاصی است.

طراحی پورتال

طراحی با توجه به نیازهای کارفرما و رعایت اصول استاندارد جهانی جهت بهره‌وری بهینه و کارآمد

ساخت پورتال

طراحی کاملا ریسپانسیو و واکنش‌گرا با رعایت تمامی اصول موبایل فرندلی بودن و استانداردهای UX/UI

راه‌اندزی پورتال

پیاده‌سازی و آپلود پورتال روی سرور و انجام تنظیمات مورد نیاز به منظور افزایش امنیت و سرعت سامانه
امکانات پورتال

امکانات پورتال چیست؟

این امکانات با توجه به امکانات مورد نیاز کارفرما قابل تغییر است. در ادامه لیستی از امکانات پایه و اولیه را با هم مرور می‌کنیم:

  • امکان طراحی زیرپورتال
  • داشتن پنل اختصاصی برای کاربران
  • امکان تعریف اسلایدر و تغییر اسلایدهای هر اسلایدر
  • امکان تعریف متاهای مناسب سئو برای صفحه اصلی سایت و صفحات داخلی
  • پنل مدیریت حرفه‌ای و در عین حال ساده و کاربر پسند
  • امکان سرچ داخل محتوا و نمایش مناسب نتایج
  • امکان تعریف نقش‌های مختلف (چند مدیر و نویسنده با نام کاربری و پسورد متفاوت) با سطوح دسترسی مختلف
  • امکان فرم‌ساز پیشرفته که فیلدها با توجه به درخواست کارفرما تغییر داده شوند
  • امکان ساختاردهی به منو مطابق با سلیقه و نظر کارفرما
  • قابلیت منتشر کردن مطالب مطابق با استانداردها و الگوریتم‌های گوگل
نکات مهم قبل از طراحی پورتال

قبل از طراحی پورتال اختصاصی به این نکات توجه کنید

  • انتخاب شرکت طراحی پورتال با وسواس زیاد

قبل از عقد قرارداد تمامی جوانب کار و همکاری را بسنجید. راجع به شرکتی که قصد سپردن پروژه را دارید، دقیق و باحوصله تحقیق کنید. شما با این شرکت از مرحله طراحی تا سال‌ها بعد از طراحی سروکار دارید. ارائه خدمات خوب و با کیفیت به همراه پشتیبانی خوب بسیار حائز اهمیت است. هر چه پشتیبانی و خدمات باکیفیت باشد، کار شما برای ارائه خدمات حرفه‌ای، راحت‌تر و سریع‌تر پیش خواهد رفت.

  • طراحی پورتال اختصاصی

قبل از هرکاری راجع جزئیات مورد نظر خود به همراه عملکرد بخش‌های مختلف، فکر کنید. تمامی موارد را روی کاغذ بیاورید و با کارشناس شرکت طراحی پورتال در میان بگذارید. پروژه شما باید کاملا اختصاصی و با توجه به خواسته‌های شما طراحی شود.

نرم افزار طراحی پورتال اختصاصی

نرم افزار طراحی پورتال اختصاصی؟

با یک جستجوی ساده در اینترنت خواهید دید که امکان پیاده‌سازی پورتال با قالب‌های آماده و یا سایت‌های پورتال‌ساز وجود دارد. شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید ولی چالش‌هایی که در ادامه با آن‌ها روبرو هستید را فراموش نکنید. به تعدادی از این چالش‌ها اشاره می‌کنیم.

  • آیا این قالب تمام نیازهای مورد نظر شما برای پورتال را برطرف می‌کند؟
  • اگر قصد ارتقا داشته‌باشید، آیا این قالب‌های آماده چنین قابلیتی دارند؟
  • با فرض اینکه قالب قابلیت ارتقا دارد، آیا شما دانش فنی ارتقا را دارید یا نیاز به استخدام شخصی برای اینکار دارید؟
  • آیا آموزش کارکردن یا قالب آماده به همراه پکیج قالب در اختیار شما قرار داده می‌شود؟
  • اگر هنگام نصب یا کارکردن با قالب برای شما مشکل یا سوالی پیش آمد، کسی پاسخگوی شما هست؟
  • آیا این قالب بروز است و تکنولوژی‌های روز طراحی و سئو در سورس کد آن به کار گرفته شده است؟
  • آیا برنامه‌نویسی قالب تمیز است و اصطلاحا کد کثیف در آن استفاده نشده است؟
انواع پورتال

انواع پورتال کدامند؟

از جمله انواع کسب و کارها و حوزه های کار مناسب جهت استفاده از پورتال، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خبری
  • باشگاه مشتریان
  • دانشگاهی
  • بیمارستان
  • سازمانی
  • صرافی
  • مشتریان
  • فروشگاهی
  • گردشگری
  • مدارس
  • سامانه اساتید
  • آگهی
پورتال بیمه‌ای چیست؟

پورتال بیمه‌ای چیست؟

در پورتال بیمه، بیشتر کارهای ثبت بیمه، اینترنتی شده‌اند. کاربری که قصد خرید بیمه دارد، بازاریابی که قصد ثبت نام بیمه شونده دارد، نماینده هر شرکت بیمه که باید تعرفه‌های بیمه‌ای را ثبت و ضبط کند، همه و همه کارهای خود را از طریق پورتال انجام می‌دهند. علاوه بر این آپشن‌هایی مثل بروزرسانی محتوا از طریق درج اخبار و مقالات، درج اسلایدر هم طراحی می‌شود.

امنیت طراحی پورتال

امنیت طراحی پورتال

امنیت یکی از آیتم‌های مهم در بستر اینترنت است. هکرها همیشه برای نفوذ به سایت شما و سرقت اطلاعات شما و کاربران، در کمین هستند. اهمیت امنیت پورتال هم با توجه به نوع عملکرد و اینکه ممکن است در طول روز افراد زیادی وارد سامانه شوند و از اطلاعات استفاده کنند، امری انکارناپذیر است.
اولین و مهم‌ترین قدم در تامین امنیت، سرور شما است. سروری که برای شما تهیه می‌شود باید درست کانفیگ شود و اقدامات امنیتی به درستی انجام شود. مورد بعدی، شرکت طراحی پورتال است. نرم‌افزاری که برای پروژه شما استفاده می‌کند باید طوری طراحی شود که تمامی روزنه‌های نفوذ بسته باشد. و مورد آخر شما هستید و پسوردی که برای ورود انتخاب می‌کنید. بهتر است از پسورد نسبتا پیچیده‌ای شامل حروف بزرگ و کوچک انگلیسی، کاراکترهای خاص و اعداد باشد.

قیمت طراحی پورتال

قیمت طراحی پورتال

در طراحی هر پروژه‌ای دو نوع ویژگی یا آپشن داریم. ویژگی‌های عمومی، ویژگی‌های اختصاصی
ویژگی‌های عمومی باید در همه پروژه‌ها رعایت شود. مثلا بهینه بودن کدها، ریسپانسیو بودن، به کاربردن اصول صحیح UX/UI و ... این‌ها مواردی هستند که ما موظف به انجام آن‌ها در چارچوب قرارداد هستیم.
اما یکسری موارد و آپشن‌های خاص هستند که یک پورتال را اختصاصی و منحربه فرد می‌کنند. این ویژگی‌های خاص بر اساس درخواست مشتری طراحی می‌شود.
هر دو گزینه یعنی ویژگی‌های عمومی و ویژگی‌های اختصاصی در قیمت طراحی پورتال تاثیرگذار هستند. پس برای تعیین هزینه طراحی پورتال حتما باید نیازها و ویژگی‌های مورد نظر شما بررسی شود تا امکان اعلام قیمت وجود داشته باشد.

سوالات متداول طراحی پورتال اختصاصی

همانطور که از نام آن مشخص است مجموعه‌ای از اطلاعات باید نمایش داده شود. حال اینکه این مجموعه اطلاعات، از چه نوع و دسته‌بندی محتوا هستند، کاملا مربوط به سلیقه کاربران و حوزه کاری شما است. پس در تعریف کلی‌تر می‌توان گفت مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات است که با توجه به نیاز مخاطب ساختاردهی می‌‌شوند و در اختیار وی قرار می‌گیرند.

بله تمامی وب‌سایت‌ها یک عملکرد مشخصی دارند. مثلا سایت شرکتی است و فقط هدف اطلاع‌رسانی و معرفی شرکت را دنبال می‌کند. یا سایت فروشگاهی با هدف فروش انواع محصول، پیاده‌سازی می‌شود. اگر وب‌سایت علاوه بر رویکرد عادی سایت‌ها، آپشنی تحت عنوان گیت یا دروازه ورودی داشت که دسترسی کاربر را به سامانه‌های دیگر راحت و سریع می‌کرد، عنوان پورتال نیز به آن تعلق می‌گیرد. مثل پورتال دانشگاه که بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد و عبور از گیت ورودی به اطلاعات خود به عنوان دانشجو یا استاد دانشگاه دست خواهید یافت.

پورتال خوب پورتالی ست که دارای ویژگی‌های زیر باشد:
  • پورتال به خوبی لود شود و سرعت لود معقولی داشته باشد
  • در مرورگرهایی که کاربران از آن استفاده می‌کنند، به درستی و صحیح نمایش داده شود
  • واکنش‌گرا باشد و در همه دستگاه‌ها با سایزهای استاندارد به درستی نمایش داده شود
  • محتوای درج شده در پورتال، به خوبی توسط موتورهای جستجوی گوگل قابل بررسی و ایندکس شوند
  • ساختار پورتال شامل منوها و دسته‌بندی‌ها و در حالت کلی محتوای پورتال، به راحتی معماری شود و کاربر به راحتی به موضوع مورد نظر دسترسی پیدا کند
  • جستجوی سایت که از بخش‌های مهم در پورتال هست عملکرد درستی داشته باشد و صفحه نتایج دارای طراحی مناسب و کاربر پسند باشد
  • عملکرد صحیح فرم‌ها و گزارش کامل و جامع از فرم‌های دریافت‌شده

جواب این سوال هم خیر است و هم بلی. در جواب بله باید گفت اگر شما یک وردپرس‌کار حرفه‌ای هستید که با بیشتر افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس کار کرده‌اید. به مواردی مانند ارتقا نسخه وردپرس، باگ‌گیری و رفع تداخل افزونه‌ها و این قبیل موارد تسلط کافی دارید، می‌توانید از قالب آماده پورتال استفاده کنید. اما به شرطی که تمامی جوانب قالب آماده از جمله بروز بودن، بهینه بودن و ... را سنجیده باشید. در غیر اینصورت بهتر است که کار طراحی را به شرکت طراحی پورتال که در این زمینه تخصص و تجربه و دانش فنی لازم و کافی را دارد، بسپارید.

زیرپورتال در واقع یک نسخه از پورتال اصلی است که کاربرد آن را می‌توان با یک مثال توضیح داد. فرض کنید شما چندین شعبه در سراسر کشور دارید و هر کدام از این شعبه‌ها باید پرتال مختص به خود را داشته باشد. اینکه برای هر شعبه پورتال خاصی طراحی کنید، مستلزم وقت و هزینه و انرژی زیاد است. در عین حال کار معقول و منطقی هم به حساب نمی‌آید. شما فقط برای شعبه اصلی سفارش طراحی می‌دهید و برای شعبه‌ها، زیرپرتالی با تمامی امکانات پورتال اصلی، ایجاد می‌شود.

پرتال‌ها براساس نوع کارکرد به شهری، شرکتی، علمی، تخصصی و تجاری تقسیم می‌شوند.
  • شهری به منظور نمایش اطلاعات یک شهر برای عموم طراحی می‌شود.
  • شرکتی برای اعضای یک شرکت از هیئت مدیره گرفته تا کارمندان طراحی می‌شود.
  • علمی با هدف تبادل اطلاعات در حوزه‌های متنوع و مختلف در بین کاربرها ایجاد می‌شود.
  • تخصصی همانطور که از نام آن مشخص است به منظور یک هدف خاص با توجه به درخواست کارفرما پیاده‌سازی می‌شود.
  • تجاری جهت حمایت از کسب‌ و کارهای اینترنتی B2B و B2C به وجود آمده‌اند. مثلا پورتال B2B برای ارتباط مدیر با بازاریاب‌ها یا نمایندگی‌ها طراحی شده است و با دادن خدماتی از جمله امکان بررسی موجودی‌ها، صدور فاکتور و ... به نمایندگی‌ها و تولیدکننده‌ها و ... باعث بروز ماندن اطلاعات کارکنان و یکپارچگی اطلاعات شرکت می‌شود.

آیا هنوز سوالی دارید؟

تماس با ما
لوگوی ودیانا

طراحی، توسعه و رشد کسب‌وکار

ارتباط با ما

ایمیل و تلفن تماس واحد فروش:

sale[at]vediana[dot]com

خیابان ستارخان، جنب پارک جوانه، ساختمان جوانه، طبقه 5

تمامی حقوق برای ودیانا محفوظ است.